Home My Way DIFFERENCE BETWEEN WEAK AND STRONG PEOPLE

DIFFERENCE BETWEEN WEAK AND STRONG PEOPLE

written by Inesa Foltea March 20, 2018

DIFERENCE BETWEEN WEAK AND STRONG PEOPLE

Diferența dintre o persoană slabă de caracter și o persoană puternică

Care este totuși acea diferență între oamenii puternici și cei slabi?

Cei slabi: discuții deșarte, se țin mereu de trecut, visează mult, se gândesc și reflectează prea mult, neîncrederea în sine, se ajustează la tot și la toate, graba, supărăcioși, dorința de a se îndreptăți mereu, dorința de a judeca pe alții. Aceasta este slăbiciune.

Dar ce este puterea? Aceasta reprezintă totul ce am descris mai sus, dar conștientizarea și recunoașterea acestor puncte slabe și încercarea de a le schimba. ACEASTA ȘI ESTE DIFERENȚA DINTRE O PERSOANĂ SLABĂ ȘI O PERSOANĂ PUTERNICĂ.

Frica este o barieră pentru cei slabi și un indicator de dezvoltare pentru cei puternici. Toți avem frică de ceva nou, necunoscut, dar trebuie s-o îmbrățișăm și să mergem înainte în întimpinarea ei.

Nimeni nu poate lua decizii în locul nostru, trebuie să-i ascultăm pe toți: pe cei mai mari, pe specialiști din domeniu, pe prieteni, dar decizia finală ne aparține, pentru că în final noi vom fi responsabili de alegerea făcută și de rezultatul ei.

Cea mai bună cale de a învăța este să te înconjori de oameni pozitivi puternici, mai buni ca tine, este cea mai scurtă cale și mai sigură. Totuși experiența proprie va fi atuul tău în viață. Mergi pe calea ta, fii autentic și doar așa vei atinge cele mai bune succese. Nu te compara cu nimeni, tu ești o personalitate și ești specială. Descoperi liderul din tine și el va călăuzi și alte persoane.

Noi toți, 100 % suntem persoane slabe, fără aceste temeri noi nu putem să existăm, să supraviețuim, noi vom fi distruși de factorii din exterior. Dar, puterea noastră constă în a depăși toate provocările vieții și a ieși învingători. Nu importa care este rezultatul, rezultatul trebuie să-l comparăm cu noi cum am fost înainte de experiența prin care am trecut, cu cât va fi mai dificilă situația, cu atât mai puternici vom ieși din ea.

Succesul nu este final.
Eșecul nu este fatal.
Curajul de a continua este ceea ce contează.
(Winston Churchill)

0 comment
    | 

You may also like

Leave a Comment