Home News U.T.A. – 7 ani de activitate profesională în domeniul traducerilor autorizate

U.T.A. – 7 ani de activitate profesională în domeniul traducerilor autorizate

written by Inesa Foltea October 25, 2017

Fac parte din familia U.T.A. din martie 2010, de la fondarea Uniunii Traducătorilor Autorizați din Moldova.

Am pașit alături de colegii mei, traducători/interpreți autorizați de către Ministerul Justiției, confruntand toate dificultățile de-a lungul anilor și în același timp bucurandu-ne de fiecare succes sau creștere profesională.

Au fost organizate împreună cu diferite instituții naționale și internaționale zeci de seminare, conferințe, work shop-uri, socializări, schimb de experienșă.

Astăzi, la cei 7 ani de activitate intensă și neîntreruptă U.T.A. sărbătorește și premiază cei mai buni și activi membri.

Cele trei tipuri de Diplome acordate sunt:

  • Diploma de excelență, a fost acordată pentru activitate prodigioasă, succese remarcabile și contribuție substanțială în procesul de formare a specialiștilor de înaltă calificare și pentru merite deosebite în augmentarea calității prestării serviciilor de traducere și interpretariat în cadrul UTA.
  • Diploma de merit a fost conferită pentru activitate traducătoricească prolifică și experiență valoroasă în domeniul traducerii și interpretariatului.
  • Diploma de mențiune a fost oferită în semn de recunoștință pentru participare și implicare activă în organizarea manifestărilor destinate traducătorilor și interpreților din republică, la inițiativa Ministerului Justiției al RM și UTA.

 

Sunt mândră să mă învrednicesc și eu cu o Diplomă de Excelență și să fac parte din echipa U.T.A. Traducerile/interpretările fac parte din viața mea, este o lume unde pot să mă dezvolt permanent, înconjurată de oameni versați în diferite domenii.

Cu acest prilej, doresc să felicit toți colegii de breaslă și să Vă doresc realizări frumoase profesionale și personale.

Cu respect,

Preșeninte U.T.A. Inesa FOLTEA.

0 comment
    | 

You may also like

Leave a Comment